Drie kansen om te winnen: een spel waarin het draait om focus en scherpte.

Actievoorwaarden

1. Deze actie wordt georganiseerd door Red Bull Nederland. De prijzen worden beschikbaar gesteld door Red Bull Nederland NDSM Plein 26 1033 WB Amsterdam www.redbull.nl.

2. De organisatie behoudt zich het recht voor om deze actie te beëindigen of de regels, prijzen, voorwaarden, bepalingen of informatie naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen, zonder dat de organisatie daardoor op enigerlei wijze tot vergoeding van schade is gehouden jegens de deelnemers. Wijziging of aanpassing van de actievoorwaarden en staking of wijziging van de actie zullen door de organisatie bekend worden gemaakt via deze website. Mocht onverhoopt de F1 race in Oostenrijk niet doorgaan dán krijgt de winnaar persoonlijk van ons bericht en zal een gelijkwaardige alternatieve prijs worden voorgesteld.

3. Als bezoeker van het platform houd jij je aan de 'nettiquette': de algemene fatsoens en omgangsregels van het internet.

4. Elke vorm van reclame voor commerciële doeleinden is verboden.

5. Alle copyright- en andere intellectuele eigendomsrechten op alle tekst, afbeeldingen en andere materialen op de Actiewebsite zijn eigendom van de organisatie. Niets uit de inhoud van deze actie en/of publicatie mag worden verveelvoudigd dan wel gepubliceerd zonder uitdrukkelijke toestemming van de organisatie.

6. De organisatie behoudt zich het recht voor om inzendingen die haar frauduleus of onrechtmatig voorkomen van deelname uit te sluiten.

7. Door deel te nemen aan de Actie verklaren Deelnemers akkoord te zijn met de toepasselijkheid van de Actievoorwaarden zoals in dit document beschreven.

8. De activatie loopt van 24/7/15 tot en met 30/11/15. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

9. Om kans te maken op één van de prijzen vul je voor het spelen van de game je actiecode in. Om je score vast te zetten vul je na de game je naam en e-mail adres in. Alleen als je alles hebt ingevuld ding je mee naar de prijzen. Deelnemers die onjuiste gegevens verstrekken worden uitgesloten van deelname.

10. Speel je enkel om te oefenen dan maak je geen kans op prijzen. Wel kun je je hoogste score vastzetten door je naam en e-mail adres achter te laten.

11. Jouw persoonsgegevens worden alléén voor deze actie van Red Bull Nederland gebruikt. Je gegevens worden niet verstrekt aan derden.

12. Red Bull Nederland geeft iedere week tijdens de actieperiode 10 Max Verstappen merchandise prijspakketten weg aan de 10 personen met de hoogste score.

13. Enkel met een geldige actiecode op de Max Verstappen verpakking zijn prijzen te winnen. Elke actiecode is één keer geldig en geeft drie kansen om te spelen.

14. Als deelnemer kun je meerdere keren met een andere actiecode deelnemen aan de actie. Als deelnemer kun je maximaal één keer per week één Max Verstappen merchandise prijzenpakket winnen.

15. Degene die op 1 december 2015 met een actiecode de hoogst behaalde score heeft, wint de hoofdprijs: een Formule 1 trip voor twee personen in 2016 naar de Grand Prix in Oostenrijk waar je oog in oog komt te staan met Max.

16. Winnaars krijgen persoonlijk een e-mail met de te nemen vervolgstappen om in aanmerking te komen voor het gewonnen prijzenpakket. Geen bericht gehad? Dan heb je toch echt niet gewonnen.